HOROSKOP za UTORAK 25. januar 2022. godine: Ovan ima ZANIMLJIV SUSRET, Bik rešava LJUBAVNE DILEME, Blizanci žele PREKID VEZE!

HOROSKOP za UTORAK 25. januar 2022. godine: Ovan ima ZANIMLJIV SUSRET, Bik rešava LJUBAVNE DILEME, Blizanci žele PREKID VEZE!

23 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Vaša zabrinutost za poslovnu situaciju može da se pokaže kao realan stav. Važno je da budete posvećeni traženju problema. Susret sa voljenom osobom bi mogao da dovede do zanimljivih trenutaka. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

BIK

Ukoliko imate probleme na poslovnom polju, obratite se nekoj osobi od poverenja za pomoć. Uspećete da rešite dileme koje imate u vezi voljene osobe. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

BLIZANAC

Neodlučni ste i nije vam lako da donesete konkretnu odluku u vezi posla. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite. Iako smatrate da je vreme da se vaša veza prekine, niste još uvek dovoljno snažni da to i učinite. Moguća je ukočenost.

 

 

RAK

Postepeno ćete ostvariti sve svoje poslovne ciljeve. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom planu. Moguće je da niste sigurni da li osoba koja vam se dopada oseća istu dozu emocija prema vama. Izbegavajte unos masne hrane.

 

 

LAV

Nije vam lako da se sasvim snađete u poslovnom haosu koji je nastao krivicom drugih ljudi. Očekuje vas komunikacija sa osobom koja će pokazati da sa vama želi da ima nešto više od prijateljstva. Potreban vam je odmor.

 

 

DEVICA

Niste zadovoljni poslovnim okolnostima u kojima se nalazite. Možete da očekujete manje komplikacije. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete uspeti da ostvarite pozitivnu atmosferu danas. Koža vam je osetljiva.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2