HOROSKOP za SUBOTU 22. januar 2022. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NAPETI, Vaga ZALJUBLJENA, Ribe KREATIVNE!

HOROSKOP za SUBOTU 22. januar 2022. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NAPETI, Vaga ZALJUBLJENA, Ribe KREATIVNE!

16 јануара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Pred vama je period u kojem ćete imati mnogo obaveza. Moguće je da vam posao postaje prilično naporan.Veoma ste zaljubljeni i sa voljenom osobom imate dobar odnos. Problemi sa glavoboljom su mogući.

 

 

ŠKORPIJA

Ne čekaju vas nikakve dodatne obaveze kada je u pitanju posao. Današnji dan vam je povoljan za odmor. Moguće je da vam nije lako da donesete odluku o prekidu veze u kojoj se nalazite. Cirkulacija vam je problematična.

 

 

STRELAC

Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima kada je u pitanju posao.Moguće je da u vašem ljubavnom životu nedostaju neke promene. Osećate da monotonija vlada već duže vreme. Povišen pritisak.

 

 

JARAC

Moguće je da će doći do manjih promena u odnosu sa saradnicima. Te promene će se dobro odraziti na vaš posao.Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete imati jako lep odnos danas. Ukočenost vas prati.

 

 

VODOLIJA

Sa kolegama sa kojim sarađujete ostvarujete pozitivnu radnu atmosferu kojom ste zadovoljni.Spremni ste za nova poznanstva. Očekuje vas povoljan period za flert i za ljubavne promene.Mogući su manji problemi sa jetrom.

 

 

RIBE

Možete da se nadate prilici da ostvarite poboljšanje zarade. Spremni ste da na poslu primenite svoje kreativne ideje.Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Spremni ste za nešto više. Na polju zdravlja nemate probleme.

Стране: 1 2