HOROSKOP za PETAK 21. januar 2022. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Lav donosi VAŽNE ODLUKE, Jarac ima manje TRZAVICE!

HOROSKOP za PETAK 21. januar 2022. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Lav donosi VAŽNE ODLUKE, Jarac ima manje TRZAVICE!

16 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas povoljan dan za posao. Možete da se nadate razgovoru koji će vam biti značajan. Imate veliku želju da se okrenete ka novim ljubavima. Spremni ste za promene! Odlično se osećate!

 

 

BIK

Današnji dan vam je dobar, možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje planove na poslu. Trenutno vam je ljubav na prvom mestu i trudite se da budete posvećeni voljenoj osobi. Oči su vam osetljive.

 

 

BLIZANCI

Uspešni ste i zračite pozitivnom energijom, u poslovnom okruženju ste na dobrom glasu. Veoma ste posvećeni vašem partneru i spremni ste da mu pomognete oko problema koji ga muče. Prijao bi vam neki vid relaksacije.

 

 

RAK

Pažljivo razmotrite novu poslovnu ponudu koja vam dolazi. Spremni ste za promene na ovom polju. Partner vam deluje kao da nešto krije od vas. Njegovo promenljivo ponašanje vas zbunjuje. Moguća je malaksalost.

 

 

LAV

Imaćete sreće na polju posla, uspećete da ostvarite svoje želje. Ambiciozni ste i sposobni. Želite da vezu sa voljenom osobom prenesete vezu na neki viši nivo. Spremni ste za važne odluke. Problemi sa probavom.

 

 

DEVICA

Moguće je da ćete danas napeti i da ste u većoj meri skloni trzavicama i svađama sa saradnicima. Situacija na ljubavnom polju donosi dileme kod vas. Moguće je da niste sigurni koja osoba je prava za vas. Povedite računa o alergijama.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2