HOROSKOP za SUBOTU 22. januar 2022. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NAPETI, Vaga ZALJUBLJENA, Ribe KREATIVNE!

HOROSKOP za SUBOTU 22. januar 2022. godine: Bik OSETLJIV, Blizanci NAPETI, Vaga ZALJUBLJENA, Ribe KREATIVNE!

16 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Danas ćete imati manje promene kada je u pitanju posao. Neće vam biti lako da ostvarite svoje planove. Trenutno stanje između vas i voljene osobe vodi do problema i svađa. Niste zadovoljni vezom. Potrebno vam je više sna.

 

 

BIK

Dobro ste raspoloženi i motivisani za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti dobre rezultate. Ukoliko ste ušli u neku novu ljubavnu vezu, radite na tome da budete otvoreniji prema partneru. Osetljiv predeo zglobova.

 

 

BLIZANCI

Danas ste prilično napeti, pa vam na poslovnom polju sve smeta. Teško vam je da se skoncentrišete. Voljena osoba će pokazati svoja iskrena osećanja prema vama. Spremni ste da joj uzvratite. Moguća je ukočenost.

 

 

RAK

Danas ćete imati prepreke na polju posla. Nećete uspeti da realizujete sve ono što želite. Ako ste slobodni, spremni ste za nova poznanstva i za početak neke ozbiljnije veze.Proverite nivo holesterola u krvi za svaki slučaj.

 

 

LAV

Danas ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Bićete zadovoljni situacijom na poslu.Moguće je da ćete spontano uspeti da ostvarite poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite jaka osećanja. Odlično se osećate.

 

 

DEVICA

Možete da očekujete da ćete imati neke nove prilike za zaradu. Spremni ste da se usmerite na poslovne promene.Imate jako mnogo poverenja u voljenu osobu i spremni ste da sa njom gradite budućnost. Izbegavajte unos šećera.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2