HOROSKOP za SUBOTU 15. januar 2022. godine: Rak ima UDVARAČE, Jarca čeka POMIRENJE, Vodolija želi NEOSVOJIVO!

HOROSKOP za SUBOTU 15. januar 2022. godine: Rak ima UDVARAČE, Jarca čeka POMIRENJE, Vodolija želi NEOSVOJIVO!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Pred vama je povoljan dan za pokretanje nekog novog posla. Vaše ideje dovode do dobrih rezultata. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Pospani ste i potrebno vam je više sna.

 

 

BIK

Odlična saradnja i dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem vašu motivaciju prenosi na neki viši nivo. Dobijate mnogo ljubavi od vašeg partnera i zadovoljni ste. Možete da očekujete dobar odnos. Nemate zdravstvene tegobe.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati neke preokrete. Planovi vam se sada značajno menjaju. Moguće je da želite zajednicu ili brak sa vašim partnerom. Spremni ste za ozbiljnije odluke. Pazite na svoje zube.

 

 

RAK

Sreća vas prati danas, pa na poslovnom polju možete da ostvarite svoje zamisli. Imaćete šansu da napredujete. Imate priliku da birate. Kada je u pitanju ljubav, dosta udvarača postoji kod vas. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

LAV

Možete da očekujete povoljan period za nalaženje novog posla. Moglo bi da vam se posreći na ovom planu. U braku vas očekuju manje trzavice sa voljenom osobom. Potrebno je strpljenje. Mogući su problemi sa leđima.

 

 

DEVICA

Očekuje vas prilika da se upustite u poslovnu saradnju koja bi na duže staze mogla da vam donese uspeh. Veza sa voljenom osobom bi mogla da vam krene u boljem smeru ako se potrudite. Problemi sa venama.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2