HOROSKOP za PETAK 14. januar 2022. godine: Blizance čeka NOVO POZNANSTVO, Škorpija ZADOVOLJNA, Ribe pokazuju EMOCIJE!

HOROSKOP za PETAK 14. januar 2022. godine: Blizance čeka NOVO POZNANSTVO, Škorpija ZADOVOLJNA, Ribe pokazuju EMOCIJE!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ishod situacije koja vas muči bi za vas mogao da bude prilično dobar. Uspešno ćete rešiti poslovne probleme. Dopada vam se osoba koja pokazuje da prema vama nije ravnodušna. Manji pad energije.

 

 

BIK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Današnji dan vam je povoljan za posao i nove odluke na ovom polju. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koju volite. Vaš odnos ide na bolje. Bavite se sportom.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan dan za razrešavanje poslovnih dilema koje su vas mučile od ranije. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati interesovanje prema vama. Moguće je da vam je stomak osetljiv.

 

 

RAK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima. Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Dobar je dan za ljubav. Zdravlje vam je solidno.

 

 

LAV

Imaćete manju štetu na poslovnom polju danas. Bez obzira na nepovoljne okolnosti treba da ostanete pribrani. U vama se budi potreba da sa voljenom osobom pričate o braku, zajednici i promenama. Osećate se dobro.

 

 

DEVICA

Očekuju vas povoljne okolnosti kada je u pitanju posao. Možete da računate na ostvarenje uspeha na ovom planu. Ukoliko ste planirali ljubavne promene u narednom periodu ćete biti zadovoljni. Povedite računa o svojim bubrezima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2