HOROSKOP za NEDELJU 16. januar 2022. godine: Ovan ima VERNOG PARTNERA, Rak je danas TVRDOGLAV, Jarac NE ODUSTAJE!

HOROSKOP za NEDELJU 16. januar 2022. godine: Ovan ima VERNOG PARTNERA, Rak je danas TVRDOGLAV, Jarac NE ODUSTAJE!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko ne budete posvetili vaše pažnje svom poslu, mogli biste da postanete skloni pravljenju manjih grešaka. Partner vam je veran i srećni ste kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan period. Prolazna glavobolja je moguća.

 

 

BIK

Neophodno je da poradite na koncentraciji. Potrudite se da svom poslu pristupite malo ozbiljnije.Moguće je da vam smeta mešanje koje se dešava u vašoj emotivnoj vezi.Imate utisak da partner nije iskren.Prijaće vam odmor.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da niste sigurni da li da menjate posao sada.Dajte sebi vremena da još razmislite o nekim ponudama. Postoje manji problemi između vas i voljene osobe, ali šansa da nađete kompromis je tu. Potrebno vam je više sna.

 

 

RAK

Dajete svoj maksimum na poslu i jako vam je važno da ostvarite što bolje rezultate kako biste bili zadovoljni. Moguće je da ćete imati manje poteškoće u odnosu sa partnerom. Tvrdoglavost uzima maha. Menjajte loše navike.

 

 

LAV

Danas nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili na poslovnom polju. Nije vam povoljan dan.Zainteresovani ste za početak nove veze. Imate utisak da ste dugo bili sami i želite to da menjate. Mogući su problemi sa zglobovima.

 

 

DEVICA

Moguće je da vas očekuje promenljiva faza u kojoj nećete biti sigurni po pitanju posla.Brinu vas i finansije.Dopada vam se osoba koja je pokazala da je spremna da uloži svoj trud kako bi vas osvojila. Mogući su problemi sa kostima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2