HOROSKOP za UTORAK 04. januar 2022. godine: Lav PONOSAN, Devica HLADNA,  Jarac ISKREN, Vodolija ZATVORENA!

HOROSKOP za UTORAK 04. januar 2022. godine: Lav PONOSAN, Devica HLADNA, Jarac ISKREN, Vodolija ZATVORENA!

1 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Bolje je da budete strpljivi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem kako ne bi izazivali probleme.Ukoliko ste u vezi možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete uživati sa partnerom.Skloni ste gojenju.

 

 

BIK

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam stvara veliki pritisak. Imate potrebu da pravite neke promene na poslu.Pred vama je susret sa osobom koja bi mogla da pokaže da ima iskrena osećanja. Izbegavajte alkohol.

 

 

BLIZANCI

Nije vam baš preterano povoljan period naglašen. Sve ukazuje na neke probleme i komplikacije na poslu. Moguće je da imate lične nesigurnosti i da zato teško sklapate nova ljubavna poznanstva. Čuvajte bubrege.

 

 

RAK

Nemojte da očekujete preterano važna dešavanja i promene na polju posla danas. Niste sigurni šta možete da očekujete od osobe do koje vam je stalo jer je njeno ponašanje promenljivo. Moguć je pad imuniteta.

 

 

LAV

Imaćete šansu da pokažete da ste napredovali na poslu. Ponosni ste na sebe i na sve što ste postigli. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom je moguća neka duža veza. Redovno kontrolišite pritisak.

 

 

DEVICA

Ako se bavite privatnim poslom, pred vama je period koji bi mogao da vam donese manje probleme.Malo ste postali hladni u kontaktu sa partnerom kojem smeta vaše takvo ponašanje. unos tečnosti.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2