HOROSKOP za SREDU 05. januar 2022. godine: Blizance muči MONOTONIJA, Vaga NESIGURNA U LJUBAVI, Vodolija pravi GREŠKE!

HOROSKOP za SREDU 05. januar 2022. godine: Blizance muči MONOTONIJA, Vaga NESIGURNA U LJUBAVI, Vodolija pravi GREŠKE!

1 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Prilično ste zabrinuti za vaš posao. Okolnosti u kojima se nalazite su krenule u neočekivanom pravcu. Uživajte u novim dešavanjima sa osobom koju volite. Ovaj dan vam je povoljan za ljubav. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

BIK

Nije povoljan dan za nov posao. Dosta toga vas sada opterećuje i možete da pogrešite u novim odlukama. Voljena osoba ne pokazuje da je spremna za nešto ozbiljnije, ali vi baš i niste. Mogući problemi sa bubrezima.

 

 

BLIZANCI

Primećujete promene u poslovnom okruženju koje vam ne odgovaraju. Naredni period vam donosi izazove. Ušli ste u fazu monotonije sa osobom do koje vam je stalo i ne znate kako da to promenite. Pazite na zdravlje.

 

 

RAK

Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude za nov posao. Spremni ste da pokušate nešto drugačije na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, spremni ste za ljubavne avanture i za nova poznanstva. Problemi sa tahikardijom.

 

 

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, naredni period bi mogao da vam donese poboljšanje zarade. Moguće je da ćete imati neke komplikacije kada je u pitanju vaše emotivno polje. Povedite računa o grudnom košu.

 

 

DEVICA

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaše poslovno polje. Imaćete ono što želite kroz neko vreme. Promenite svoj pristup u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i uspećete da je osvojite. Posetite lekara.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Стране: 1 2