HOROSKOP za PONEDELJAK 03. januar 2022. godine: Blizancima prija SAMOĆA, Škorpiji se neko DOPADA, Ribe imaju VELIKE TROŠKOVE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 03. januar 2022. godine: Blizancima prija SAMOĆA, Škorpiji se neko DOPADA, Ribe imaju VELIKE TROŠKOVE!

1 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Pred vama su neki manji problemi na poslu. Poradite na svojoj koncentraciji kako ne biste pravili greške. Moguće je da imate utisak da partner nije iskren prema vama ili da nije spreman za brak.Povedite računa o ishrani.

 

 

BIK

Moguće je da ćete biti razočarani u svoje poslovno okruženje zbog nedostatka podrške koju ste očekivali.Skloni ste razdražljivom ponašanju. Sa voljenom osobom imate veliki broj nesporazuma. Zdravlje je stabilno.

 

 

BLIZANCI

Današnji dan vam nije povoljan, pa na polju posla možete da imate velike probleme.Veza kojom niste zadovoljni polako dolazi do kraja. Unutar sebe osećate da ste spremni za prekid.Mogući su problemi sa nervozom.

 

 

RAK

Na poslovnom planu niste opterećeni problemima previše. Možete da se nadate povoljnim okolnostima.Niste zainteresovani za početak nove veze i za sada radije birate samoću. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.

 

 

LAV

Dan nije povoljan za veće promene kada je u pitanju posao. Nemojte sada da planirate veće promene. Skloni ste tome da reagujete u afektu i da sa voljenom osobom stvarate veću tenziju. Pazite na zdravlje.

 

 

DEVICA

Očekuje vas prilika da napravite važne promene kada je u pitanju vaš posao. Posvetite se svojim prioritetima.Osećate se voljeno i uživate sa osobom prema kojoj gajite duboka i iskrena osećanja. Preporuka je da izbegavate cigarete.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2