HOROSKOP za SREDU 29. decembar 2021. godine: Škorpija ima povoljan dan za LJUBAVNE PROMENE, a Strelac za NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SREDU 29. decembar 2021. godine: Škorpija ima povoljan dan za LJUBAVNE PROMENE, a Strelac za NOVO POZNANSTVO!

22 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas poboljšanje na polju zarade. Možete da se nadate preokretima na ovom planu.Moguće je da će vam se ukazati prilika za novu vezu. Nemojte da oklevate, već se prepustite osećanjima. Puni ste snage i energije.

 

 

BIK

Ukoliko očekujete pokretanje nove poslovne saradnje, potrudite se da budete dovoljno odgovorni i ozbiljni. Povoljan je dan ako planirate da uđete u neku novu ljubavnu vezu. Pred vama je dobra faza za ljubav. Nizak pritisak.

 

 

BLIZANCI

Imate mnogo posla i važno je da budete posvećeni svojim odgovornostima kako biste u svemu tome bili uspešni.Volite svog partnera i lepo vam je kada ste zajedno. Uživate u ljubavi. Dobro se osećate u svojoj koži.

 

 

RAK

Nećete imati mnogo posla danas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dovoljno vremena za odmor. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da vodi u zanimljivu emotivnu vezu. Važno je da nađete način da se opustite.

 

 

LAV

Budite strpljivi i nemojte da reagujete u afektu. Poslovna situacija će od vas zahtevati smirenost.Očekuje vas povoljna faza za nova emotivna dešavanja. Pred vama je period u kojem ćete imati poznanstvo.Odmarajte što više.

 

 

DEVICA

Zadovoljni ste situacijom na ovom polju. Ne očekuju vas veće promene i problemi na ovom polju.Pored voljene osobe se osećate lepo. Ona vam poklanja mnogo pažnje i nežnosti. Očekuje vas dobar dan. Problemi sa zubima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2