HOROSKOP za ČETVRTAK 30. decembar 2021. godine: Jarac ima dan ZA OSVAJANJE, Vodolija podršku SUDBINE, a Ribama dolazi LJUBAV IZ PROŠLOSTI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 30. decembar 2021. godine: Jarac ima dan ZA OSVAJANJE, Vodolija podršku SUDBINE, a Ribama dolazi LJUBAV IZ PROŠLOSTI!

22 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN 

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada se radi o poslu. Opterećuje vas dosta problema.Voljena osoba će pokazati da ima sasvim iskrena osećanja prema vama i dobre namere.Smanjite unos šećera i masne hrane.

 

 

BIK

Konačno ćete uspeti da ostvarite planove na kojima radite već duži vremenski period.Ne očekuju vas veće promene na polju emocija. Moguće je da vam je potrebno vreme za preispitivanje.Skloni ste upalama.

 

 

BLIZANCI

Okrenite se pravljenju novih planova kada se radi o poslu. Očekuje vas period koji vam može doneti komplikacije.Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi veoma brzo. Povoljan je dan za ljubav.Puni ste energije!

 

 

RAK

Nova poslovna dešavanja vas očekuju sasvim uskoro. Povoljan vam je period zaa finansije.Želite stabilnost i spremni ste da na polju emocija napravite važne promene u odnosu sa partnerom. Problemi sa bešikom.

 

 

LAV

Imate jako dobru komunikaciju sa nadređenima. Možete da očekujete podršku za svoje planove.n Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Osetljive su vam šake i zglobovi.

 

 

DEVICA

Očekuju vas promene na polju posla. Dosta toga vas opterećuje i potrebna vam je nečija pomoć.Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja. Potrebno vam je vreme kako bi našli sigurnost u sebe. Naglašen je povećan apetit.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2