HOROSKOP za UTORAK 28. decembar 2021. godine: Rak započinje novu LJUBAVNU VEZU, Lav uživa U BRAKU, Devicu čeka NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za UTORAK 28. decembar 2021. godine: Rak započinje novu LJUBAVNU VEZU, Lav uživa U BRAKU, Devicu čeka NOVO POZNANSTVO!

22 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za rešavanje manjih poslovnih problema. Na emotivnom planu vas očekuje povoljna faza za nove zajedničke odluke sa voljenom osobom. Problemi vezani za krvotok.

 

 

BIK

Rešili ste većinu važnih obaveza na ovom polju. Današnji dan vam donosi priliku da se odmorite i opustite. Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan dam. Osetljivi bubrezi.

 

 

BLIZANCI

Funkcionišete pod pritiskom i možete lako doći do problema na polju posla. Dosta toga vas opterećuje. Ako ste slobodni, današnji dan će vam doneti priliku da upoznate novu osobu. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

RAK

Došao je trenutak da donesete konačnu odluku da li ostajete na starom poslu ili prelazite na novi. Možete da očekujete zanimljiva poznanstva. Povoljan vam je dan za početak nove ljubavi. Osetljiv grudni koš.

 

 

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspećete da ostvarite značajno poboljšanje na materijalnom planu. Bračni partner će vam biti maksimalno posvećen. Naredni period je povoljan da vaš odnos popravite. Solidno zdravlje.

 

 

DEVICA

Nije vam lako da ispunite očekivanja koja ste sami sebi nametnuli. Ni vi niste od kamena, svako ima pravo na grešku. Moguće je da vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti prilično važna za vas. Problemi sa kožom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2