HOROSKOP za NEDELJU 02. januar 2022. godine: Puni ste pozitivne energije, maksimalno UŽIVAJTE!

HOROSKOP za NEDELJU 02. januar 2022. godine: Puni ste pozitivne energije, maksimalno UŽIVAJTE!

22 децембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

U novu godinu ulazite sa novim planovima koji su totalno nerealni. Imate velika očekivanja i neadekvatne planove. Odnos sa bračnim partnerom je idealan. Uživate u razmeni ljubavi i nežnosti. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

ŠKORPIJA

Odmarate se od poslovnih obaveza, trke i stresa. Vreme provodite kod kuće u opuštenoj atmosferi sa voljenom osobom. Odnos je pun ljubavi i strasti i maksimalno uživate. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

 

STRELAC

Vi ste nezaustavljivi. Čak i na današnji dan zanima vas posao i neko vreme posvećujete poslovnim obavezama. Odnos sa bračnom partnerkom je stabilan i ona ima razumevanja za vaše obaveze. Zdravlje je stabilno.

 

 

JARAC

Posao vas definitivno ne zanima. Ovo je vreme kada se u potpunosti posvećujete porodici. Svi su zbog toga srećni, naročito partner. On vam pruža sve ono što vam je potrebno: osećaj da ste voljeni. Mogući su bolovi u kostima.

 

 

VODOLIJA

Puni ste pozitivne energije i fokusirani na poslovnu komunikaciju. Dogovarate poslovne sastanke. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Želite da provedete vreme zajedno, bez drugih ljudi. Zdravlje je solidno.

 

 

RIBE

Posao vam je jako bitan. Ne samo da održavate komunikaciju sa saradnicima nego i pravite nove poslovne planove. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Prija vam njegova ljubav i podrška. Zdravlje je stabilno.

Стране: 1 2