HOROSKOP za SUBOTU 01. januar 2022. godine: Divan dan za odmor, ljubav i uživanje!

HOROSKOP za SUBOTU 01. januar 2022. godine: Divan dan za odmor, ljubav i uživanje!

22 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Svu svoju energiju usmeravate u pokušaju da ostvarite poslovnu saradnju sa strancima. Intuicija vam govori da će vaši napori uroditi plodom. Odnos je u krizi. Partneru ne prija vaše ponašanje i to vam daje do znanja. Zdravlje je solidno.

 

 

BIK

Puni ste pozitivne energije, vedri i verujete u uspeh. Fokusirani ste na poslovne obaveze i ambiciozni. Sa simpatijom ste u kontaktu. Čekate da se odnos razvije da bi je predstavili kao devojku. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

 

BLIZANCI

Komunikacija koja je inače vaš zaštitni znak je danas zatajila. Preterano forsirate svoje ciljeve i niste spremni za kompormis. Pregovori neslavno propadaju. Odnos sa partnerom je stabilan i strastven. Pričuvajte grlo.

 

SREĆNA VAM NOVA 2022. GODINA!

 

 

RAK

O poslu čak ni ne razmišljate. Ovo je vreme kada se posvećujete isključivo porodici. Jako ste ljubomorni i posesivni prema partneru. Zdravlje je stabilno. Uprkos količini hrane koju ste spremili uspevate da pazite na liniju.

 

 

LAV

Nemate nameru niti da radite niti da razmišljate o poslovnim obavezama koje vas čekaju. U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi i porodici. Jako vam je bitno da kvalitetno provedete vreme. Pritisak je nestabilan.

 

 

DEVICA

Danas odmarate od posla. To se jako retko događa, ali bračni partner insistira na porodičnom okupljanju i druženju. Prosto vam je neobično što niste u žurbi i pod stresom. Uživate sa voljenima. Moguć je problem sa pritiskom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2