HOROSKOP za NEDELJU 02. januar 2022. godine: Puni ste pozitivne energije, maksimalno UŽIVAJTE!

HOROSKOP za NEDELJU 02. januar 2022. godine: Puni ste pozitivne energije, maksimalno UŽIVAJTE!

22 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ne uspevate da se isključite kada je posao u pitanju. S vremena na vreme posmislite na neku novu poslovnu ideju. Prezadovoljni ste vezom. Voljena osoba nema isti odnos prema vašoj vezi. Umorni ste. Uživate u odmoru.

 

 

BIK

Ne samo da razmišljate o poslu nego pravite nove poslovne planove. Puni ste energije i verujete da će oni uspeti. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Njegove emocije su stabilne i to vam prija. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

BLIZANCI

Ovo je dan za opuštanje. O poslu čak ni ne razmišljate. Komunikativni ste, šarmantni, uživate u neobaveznom flertu. Svesni ste da nijedno od vas dvoje nema neke veće planove ili očekivanja. Moguća je reuma.

 

 

RAK

Posao vam nije čak ni u mislima. Ovo je vreme kada se posvećujete voljenima odnosno porodici. Ukoliko ste u vezi maštate o braku, ali čekate da partner prvi spomene tu temu. Potrebno je da ojačate imunitet.

 

 

LAV

Uživate u odmoru i opuštenoj atmosferi. Ranije ste se u potpunosti posvetili poslu, a sada se posvećujete odmoru. Bračna partnerka vas tetoši i vi se osećate fenomenalno. Obratite pažnju na rad srca.

 

 

DEVICA

Konačno i vi odmarate. Posao vas ne zanima. Uživate u svome domu i porodičnoj i opuštenoj atmosferi. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Uživate u ljubavi i pažnji partnera. Cirkulacija je slaba.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2