HOROSKOP za ČETVRTAK 23. decembar 2021. godine: Blizanci USAMLJENI, Rak LJUBOMORAN, Jarac NEODLUČAN, Ribe AMBICIOZNE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 23. decembar 2021. godine: Blizanci USAMLJENI, Rak LJUBOMORAN, Jarac NEODLUČAN, Ribe AMBICIOZNE!

19 децембра, 2021 Off By coki

VAGA

Mogući su značajni finansijski preokreti u narednom periodu. Očekuje vas poboljšanje situacije. Očekuje vas dan koji nije preterano povoljan za ljubav. Moguće je da vam nije lako da ostvarite sklad u ljubavi. Moguć je povećan apetit.

 

 

ŠKORPIJA

Na neki način ste opterećeni brigama i problemima. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve razrešite. Novo poznanstvo koje vas očekuje u vaš život može da unese više sreće i uzbuđenja. Moguća je jača glavobolja.

 

 

STRELAC

Možete da očekujete da ćete danas imati pozitivne okolnosti na poslovnom polju i da će sreća biti na vašoj strani. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i polako smišljate načine da joj se približite. Moguća je nesanica.

 

 

JARAC

Bićete veoma napeti i nervozni što može negativno da se odrazi na vaše poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj možete da imate neke veće dileme i nedoumice. Mogući problemi sa cirkulacijom.

 

 

VODOLIJA

Poslovna situacija vam nije stabilna i teško vam je da se pomirite sa tim. Očekuje vas nepovoljan period za promene. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Plašite se da ne dođe do prekida. Problemi sa leđima.

 

 

RIBE

Očekuje vas prilika za posao koji će vam doneti napredovanje u karijeri. Posvetite se svojim ciljevima. Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju. Osećate se jako dobro.

Стране: 1 2