HOROSKOP za ČETVRTAK 23. decembar 2021. godine: Blizanci USAMLJENI, Rak LJUBOMORAN, Jarac NEODLUČAN, Ribe AMBICIOZNE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 23. decembar 2021. godine: Blizanci USAMLJENI, Rak LJUBOMORAN, Jarac NEODLUČAN, Ribe AMBICIOZNE!

19 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da vam sada ne odgovara da se bavite poslom u koji su uključene veće grupe ljudi, radije se obavezama posvećujete sami. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom to ostavite za sutra. Čuvajte se povreda.

 

 

BIK

Moguće je da vam nije lako da donesete nove poslovne odluke i da vas neke dileme danas koče. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan dan u kojem će se popraviti odnos među vama. Hronične tegobe vam se vraćaju.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu kada je u pitanju posao. Povedite računa o svojim obavezama. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vam to više nikako ne prija. Izbegavajte alkohol.

 

 

RAK

Najbolje je da uzmete slobodan dan danas i da se ne bavite preterano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete. Pazite da ne preterate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje. Posetite lekara.

 

 

LAV

Bićete generalno opušteni i spremni da se posvetite svom poslu na jedan smiren i zreo, odgovaran način. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Osećate se jako dobro.

 

 

DEVICA

Maksimalno ste angažovani i posao vam je na prvom mestu. Očekuje vas period koji može doneti uspeh. Nemate više nikakve nedoumice po pitanju emocija, znate koga volite i želite pored sebe. Prija vam intezivnija aktivnost.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2