HOROSKOP za SREDU 22. decembar 2021. godine: Rak započinje VEZU NA POSLU, dok su Ribe EMOTIVNO NEZADOVOLJNE!

HOROSKOP za SREDU 22. decembar 2021. godine: Rak započinje VEZU NA POSLU, dok su Ribe EMOTIVNO NEZADOVOLJNE!

19 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da niste zadovoljni svojim poslom. Dolazi period u kojem ćete tragati za novim prilikama za promene na ovom polju. Nova osoba koja vam se pojavila pokazuje neobično ponašanje. Povedite računa o očima.

 

 

BIK

Sve ide i bolje nego što ste se nadali. Na poslovnom polju vam dolazi jako povoljan period. Vreme je da se suočite sa problemima u vašem emotivnom odnosu. Posvetite se iskrenom razgovoru. Problemi sa stomakom.

 

 

BLIZANCI

Potrebno vam je vreme da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Prihvatite činjenicu da ne može sve da se promeni preko noći. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati zanimljiv flert sa novom osobom. Pazite na sinuse.

 

 

RAK

Maksimalno ste okrenuti svom poslu i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, moguća je nova veza sa njom. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

 

LAV

Prekid saradnje na poslovnom polju za vas može da dođe prilično iznenada. Ljubavna atmosfera se menja. Vaš odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav je bio ranije i to vas zbunjuje. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

 

 

DEVICA

Nećete biti opterećeni problemima, povoljan vam je period i uspeli ste da rešite sve što vas muči. Novo ljubavno poznanstvo vas očekuje u okruženju u kom niste tražili ljubav. Mogući problemi sa krvnom slikom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2