HOROSKOP za PONEDELJAK 13. decembar 2021. godine: Ovan danas pruža LJUBAV, Škorpija IDE NA PUT, Jarac NIJE SREĆAN!

HOROSKOP za PONEDELJAK 13. decembar 2021. godine: Ovan danas pruža LJUBAV, Škorpija IDE NA PUT, Jarac NIJE SREĆAN!

12 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Dobijate priliku da pokažete svoju spremnost i spretnost. Poslu ste maksimalno posvećeni i to će vam se isplatiti. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će vam pružiti mnogo ljubavi. Imate višak energije!

 

 

BIK

Finansije su vam na neki način promenljive i sve ide nekim nestabilnim tokom. Nezadovoljni ste. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru svoja iskrena osećanja neće moći da vas razume. Izbegavajte cigarete.

 

 

BLIZANCI

Odlažu vam se neki planovi i niste baš preterano srećni zbog toga. Možete da očekujete stagnaciju na poslu. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za novo poznanstvo i flert. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

 

 

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete imati mnogo posla, obaveza i gust raspored ispred sebe. Sigurni ste u svoja osećanja i nije vam problem da partneru otvoreno pokažete šta sve želite u odnosu sa njim. Povećajte unos vitamina.

 

 

LAV

Neophodno je da se više posvetite poslu ako želite da ostvarite zacrtane ciljeve. U suprotnom ćete biti nezadovoljni. Razmislite malo o okolnostima koje nisu vama naklonjene. Nesanica vas muči u ovom periodu.

 

 

DEVICA

Pred vama je dan koji donosi neke manje komplikacije na vašem poslovnom polju. Mogući su razni problemi. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo udvarača. Povećajte unos vitamina.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2