LJUBAV DO KRAJA GODINE: Jedan znak će imati AVANTURU, a ko će se to usuditi da PREVARI RIBE?

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Jedan znak će imati AVANTURU, a ko će se to usuditi da PREVARI RIBE?

11 децембра, 2021 Off By coki

U ovom članku u kratkim crtama opisujemo ljubavni život svakog znaka u Zodijaku.

 

Šta vas očekuje do kraja godine? To je sigurno ono što vas jako zanima i sigurno biste voleli da zavirite u mali deo budućnosti. Neki znaci će uživati u ljubavi pored svog partnera, neko će možda biti prevaren, a neko upoznati ljubav svog života. U nastavku teksta potražite svoj znak i pogledajte šta vas to tačno očekuje do kraja godine u ljubavi.

 

 

OVAN

Vaš ljubavni život do kraja godine neće biti naročito skladan. Nećete imati neke velike probleme, ali će svakako biti manjih nesuglasica. Jednostavno, u ovom periodu praznične euforije vi nećete moći da ispunite sva očekivanja svog partnera. Vi činite sve što je do vas, ali to nekako ne ispunjava očekivanja vašeg partnera. Takođe, i vaš partner ima neke svoje obaveze i neće moći vama da bude potpuno posvećen. Ali ipak, kada se ti problemi reše, vi ćete dočekati Novu godinu zajedno. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu vezu. Postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama.

 

 

 

BIK

Što se tiče osoba rođenih u znaku Bika, možemo reći da je ovaj period odličan za vas. Vi ćete imati sreće u ljubavi, ali ćete takođe i svoju ljubav podeliti sa svojom porodicom i svojim bližnjima. Uspećete da ostvarite neke velike ciljeve koje ste imali i to upravo zahvaljujući podršci svog partnera. Novu Godinu ćete dočekati zaljubljeni i sa još jednim zajedničkim ciljem, a to je da vaša ljubav traje još dugo. Vaša ljubav je velika i vi ćete biti uzor mnogim parovima. Ukoliko ste slobodni, bićete otvoreni za nova poznanstva. Tokom novogodišnjih praznika moguće je da upoznate i novu ljubav.

 

 

BLIZANCI

Ovo je odličan period da porazgovarate sa svojim partnerom i da vidite u kom pravcu ide vaše ljubav. Već u narednim danima shvatićete da oboje želite da vaša ljubav traje zauvek i samim tim donećete odluku da kruništete svoju ljubav. Kraj ove godine za vas će biti zaista period za pamćenje. Maksimalno ćete uživati u ljubavi i pažnji koju vam pruža vaš partner. Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći.

 

 

RAK

Vi trenutno imate puno problema sa svojim partnerom. Vaše svađe su sve češće i vrlo često postavljate sebi pitanje kuda vaša veza vodi. Upravo do kraja godine imaćete puno dana da odlučite u kom pravcu će se vaša ljubav razvijati. Velika mogućnost je da ćete prekinuti sadašnju vezu. Ali za vreme novogodišnjih praznika upoznaćete nekog novog. Samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

 

 

LAV

Vi generalno imate više poslovnih problema nego ljubavnih. Ali svu nervozu i probleme sa posla vi ćete prenositi na svog partnera. Moramo vam reći da vaš partner to jednostavno neće tolerisati i u pravu je. Do kraja godine morate rešiti svoje poslovne probleme da ne biste svoju ljubav i opstanak veze doveli u pitanje. Ako ste slobodni, vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se radostima i talasima ljubavi. Ako ste u braku, ne zaboravite da je samo iskren i otvoren razgovor jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate ljubav.

 

 

DEVICA

I vi i vaš partner trenutno imate nekih problema. To nisu neki zajednički problemi koji se tiču ljubavi, već neki problemi koji vas ometaju iz spoljne sredine. Morate se potruditi da na sve načine sačuvate vezu i da ne dozvolite da se bilo šta meša u vašu ljubav. Zajedničkim snagama ste uvek bili pobednici u svemu i to ćete uspeti i ovaj put. Slobodne Device moraju biti strpljive. Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku, kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Ljubav će doći kada vaše srce bude potpuno spremno.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2