HOROSKOP za PONEDELJAK 13. decembar 2021. godine: Ovan danas pruža LJUBAV, Škorpija IDE NA PUT, Jarac NIJE SREĆAN!

HOROSKOP za PONEDELJAK 13. decembar 2021. godine: Ovan danas pruža LJUBAV, Škorpija IDE NA PUT, Jarac NIJE SREĆAN!

12 децембра, 2021 Off By coki

 

VAGA

Nije vam preterano povoljna situacija na poslu, osećate da su neke stvari rizične i da vam se izmiče tlo pod nogama. Potrebna vam je pauza u emotivnoj vezi jer je odnos sa partnerom počeo da vas opterećuje. Kičma vam je osetljiva.

 

 

ŠKORPIJA

Putovanje u inostranstvo bi moglo da vam donese važne poslovne promene. Očekuje vas generalno povoljan period. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene u ljubavi. Izbegavajte alkohol i poroke.

 

 

STRELAC

Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca, današnji dan vam je jako povoljan. Dolazi vam poboljšanje finansija. Moguće je da će vam se ukazati prilika da pokažete iskrena osećanja prema simpatiji. Puni ste snage.

 

 

JARAC

Uspećete da rešite neku dilemu i da donesete odluku. Očekuju vas važni poslovni preokreti. Moguće je da vam se uskoro bliži bitna odluka po pitanju braka i zajednice sa voljenom osobom. Nizak pritisak vam stvara manje smetnje.

 

 

VODOLIJA

Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je podrška i pomoć saradnika. Pred vama je period u kom možete da doeđete do razočarenja na polju emocija. Dobro se osećate.

 

 

RIBE

Možete da očekujete fazu koja će za vas biti jako povoljna. Uspećete da ostvarite stabilizaciju na poslu. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vašu ljubavnu budućnost. Prijaće vam šetnja.

 

Стране: 1 2