LJUBAV DO KRAJA GODINE: Jedan znak će imati AVANTURU, a ko će se to usuditi da PREVARI RIBE?

LJUBAV DO KRAJA GODINE: Jedan znak će imati AVANTURU, a ko će se to usuditi da PREVARI RIBE?

11 децембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Vaša ljubav će u narednim danima zaista doći do izražaja. Vi ćete se u danima koji slede potpuno posvetiti svojoj voljenoj osobi. Vaša ljubav će svakim danom biti sve veća. Takođe će se vaš partner posvetiti vama i za njega neće postojati ništa bitnije. Ljubav je ono što vas pokreće i što vas razlikuje od drugih. Zato je dobro čuvajte. Ukoliko ste slobodni, bićete vrlo osetljivi na energiju drugih ljudi i vešto izbegavati susrete ili druženja koja vam ne odgovaraju. Cinično očekujete razočaranja, ali vreme čuda neće vas zaobići. Osnovna poruka je: optimizam vam otvara nova vrata. Uživajte u carstvu ljubavi koje vam dolazi oko Nove godine.

 

 

ŠKORPIJA

Vi ćete imati dosta problema u narednim danima, ali nikada nećete dozvoliti da to vaš partner oseti. Vi jednostavno znate da treba sve da podelite sa njim, ali ćete ipak ovaj put prećutati. Vi toliko volite svog partnera da ne želite da ga opteretite svojim problemima. Kraj meseca je odličan period da se vaš partner izjasni po pitanju osećanja i tada ćete videti koliko ceni vašu požrtvovanost. Ukoliko ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

 

 

STRELAC

Vi ćete, ukoliko niste u ozbiljnoj vezi, do kraja meseca imati jednu zanimljivu avanturu. To će biti jedan slučajni susret koji će da preraste u jednu lepu vezu. Vaša osećanja će biti obostrana. Kraj godine za vas donosi još jedno iznenađenje na planu finansija. To će se svakako odraziti na vaše raspoloženje i bićete spremni da sve to podelite sa osobom koju volite. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budu ozbiljni i odgovorni partneri i toga da žele da se opuste i zabave. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.

 

 

JARAC

Vas će kraj godine zaista obradovati. Naime, do kraja godine na vaša vrata pokucaće jedna osoba iz prošlosti. Sva vaša osećanja će ponovo biti živa i osoba iz prošlosti postaće vaša sadašnjost. To će biti zaista jedno veliko iznenađenje za vas jer ste gotovo prestali da verujete da ćete ikada tu osobu videti. Ali ljubav krajem godine će vas uveriti da čuda postoje. Ukoliko ste u vezi, pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje detalji koji vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Iznenađenje čuvate za Novu godinu.

 

 

VODOLIJA

Vi ste tokom čitave godine slušali svoje srce i tako će biti do kraja. Tokom godine ste imali i lepe i tužne trenutke, ali vi volite da se na neki način žrtvujete za ljubav. To će se svakako isplatiti i kraj godine dočekaćete u zagrljaju svoje voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate stroge uslove, koje gotovo niko ne može da ispuni.

 

 

RIBE

Ribe su osobe koje zaista umeju snažno da vole. Ali postoji velika mogućnost da će njihovo srce do kraja godine biti slomljeno. Vaš partner nažalost nije iskren prema vama i on će se usuditi da vas prevari. Naravno, napad je najbolja odbrana, pa će za propast veze osuditi vas. Međutim, vaše srce odavno oseća da je ljubavi kraj, tako da je najbolje da ga pustite i da u novoj godini potražite neku novu ljubav. Ukoliko ste slobodni, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Naravno, morate se malo pokrenuti i izaći na neka zanimljiva mesta, jer ljubav neće doći sama u vaš stan.

Стране: 1 2