HOROSKOP za UTORAK 07. decembar 2021. godine: Lav SREĆAN U LJUBAVI, Škorpiji se neko UDVARA, Ribe NEODLUČNE!

HOROSKOP za UTORAK 07. decembar 2021. godine: Lav SREĆAN U LJUBAVI, Škorpiji se neko UDVARA, Ribe NEODLUČNE!

30 новембра, 2021 Off By coki

VAGA

Ukoliko ste na polju posla danas napravili bilo kakvu grešku, trebaće vam vremena da to sagledate iz pravog ugla. znate kako da se postavite u odnosu sa voljenom osobom. Sklonost ka prejedanju je naglašena.

 

 

ŠKORPIJA

Tokom današnjeg dana vas očekuje dobra faza da se posvetite svom poslu i obavezama. Osoba koja vam se udvara će pokazati da ima iskrene namere prema vama i da možete da joj verujete. Problemi sa bubrezima.

 

 

STRELAC

Moguće je da se trenutno dešavaju velike promene u vašem poslovnom okruženju. Ako imate partnera, uspećete da ostavite jako dobar i stabilan odnos sa njim danas. Povećajte unos vitamina.

 

 

JARAC

Možete da očekujete dan da ćete imati priliku da se okrenete poslovnom usavršavanju i edukaciji. Dolazi vam vreme promena na polju emocija. Nije vam lako da prihvatite prekid veze. Bolovi u donjem delu leđa.

 

 

VODOLIJA

Promene koje želite da ostvarite na poslu neće moći da se realizuju danas. za sve će vam trebati više vremena. Moguće je da ćete imati drastičnije preokrete u narednom periodu. Probava vam je osetljiva danas.

 

 

RIBE

Očekuje vas kraće putovanje na kojem ćete uspeti da ostvarite solidne poslovne rezultate. Moguće je da niste spremni da sa voljenom osobom odete korak dalje. Bez problema sa zdravljem kod vas.

Стране: 1 2