HOROSKOP za PONEDELJAK 06. decembar 2021. godine: Bik mora biti STRPLJIV, Jarac razmišlja o PREKIDU, Ribe UŽIVAJU U LJUBAVI!

HOROSKOP za PONEDELJAK 06. decembar 2021. godine: Bik mora biti STRPLJIV, Jarac razmišlja o PREKIDU, Ribe UŽIVAJU U LJUBAVI!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas generalno stabilna situacija na poslovnom polju. Znate dobro na čemu ste. Emotivno ste nezadovoljni u ovom periodu i nije vam lako da priznate greške koje ste i sami pravili. Ne jedite hranu nepoznatog porekla.

 

 

BIK

Današnji dan vam može doneti neke prepreke i probleme na polju posla. Velike kočnice su pred vama. Potrebno vam je mnogo strpljenja da biste dočekali da vam se voljena osoba otvori i pokaže osećanja. Vrtoglavica.

 

 

BLIZANCI

Vreme je da konačno pokažete svoje sposobnosti i da se posvetite ostvarenju svojih ambicija. Ako ste u braku, voljena osoba vam nije dovoljno posvećena i polako vam dolazi zahlađenje odnosa. Prijaće vam opuštanje sa prijateljima.

 

 

RAK

Moguće je da vam ne prija atmosfera koja vlada u poslovnom okruženju i da sve češće razmišljate o odlasku sa posla. Razočarani ste u vašeg partnera. Čini vam se da nije iskren. Psihosomatski problemi.

 

 

LAV

Povoljan je dan za promene kada je u pitanju posao. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke probleme. Moguće je da vam nije lako da budete sasvim iskreni prema voljenoj osobi. Kičma vam je slaba tačka.

 

 

DEVICA

Posle dužeg vremena biste mogli da dođete do zadovoljavajuće poslovne situacije. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Vaš odnos se polako menja na bolje. Postajete prisniji. Povedite računa o krvnom pritisku.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2