HOROSKOP za UTORAK 07. decembar 2021. godine: Lav SREĆAN U LJUBAVI, Škorpiji se neko UDVARA, Ribe NEODLUČNE!

HOROSKOP za UTORAK 07. decembar 2021. godine: Lav SREĆAN U LJUBAVI, Škorpiji se neko UDVARA, Ribe NEODLUČNE!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da dođete do ostvarenja poslovnog kontakta sa osobom koja će kasnije imati nove ponude za vas. Očekuje vas izazovan period za ljubav. Izbegavajte cigarete. Vodite više raačuna o svom zdravlju.

 

BIK

Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Današnji dan je povoljan za važne odluke. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje i da sa voljenom osobom budete maksimalno iskreni. Proverite svoju dioptriju.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite novu značajnu poslovnu saradnju. Moguće je da ste sada ranjivi i da još pokušavate da zaboravite osobu koju ste u prošlosti mnogo voleli. Potrebno vam je više sna.

 

 

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete na poslovnom polju uspeti da nađete nove prilike za zaradu. Možete da se nadate početku veze koja će trajati. Spremni ste da se posvetite osobi koju volite. Dobro se osećate.

 

 

LAV

Nemate baš dobru komunikaciju sa nadređenima i zbog toga vaš posao ispašta u većoj meri. Ukoliko ste našli osobu koja vam odgovara, posvetite joj se. To bi mogla da vam bude idealna prilika za vezu. Pazite na zube.

 

 

DEVICA

Ne biste trebali da imate previše obaveza danas. Očekuje vas dan koji vam donosi neko olakšanje po pitanju posla. Imate utisak da sa voljenom osobom ne možete lako da nađete zajednički jezik danas. Nema naglašenih problema.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2..

Стране: 1 2