HOROSKOP za NEDELJU 05. decembar 2021. godine: Ovan FLERTUJE, Rak razmišlja o RASKIDU, Škorpija se UDALJAVA OD PARTNERA!

HOROSKOP za NEDELJU 05. decembar 2021. godine: Ovan FLERTUJE, Rak razmišlja o RASKIDU, Škorpija se UDALJAVA OD PARTNERA!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Potrudite se da se posvetite rešavanju problema koje imate na ovom polju. Važno je da budete posvećeni svom poslu. Ukoliko flertujete sa osobom do koje vam je stalo, osvojićete njenu pažnju. Problemi sa sinusima.

 

 

BIK

Nećete uspeti da ostvarite svoje planove i često će vam biti teško da na poslovnom polju nađete pravi fokus. Komunikacija sa voljenom osobom vas opterećuje, često se svađate i nezadovoljni ste. Povoljan je dam za opuštanje.

 

 

BLIZANCI

Biće vam potrebno vreme da rešite komplikacije koje imate na ovom polju. Moguće je da ste nezadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da razmišljate o prekidu veze. Moguća je glavobolja i problemi sa stresom.

 

 

RAK

Biće vam potrebno vreme da ispunite svoje ambicije. Nije vam baš povoljan dan za posao. Teško vam je da svoje emocije pokažete sasvim otvoreno jer se plašite da biste mogli da budete povređeni. Moguća je nesanica.

 

 

LAV

Oslanjate se na svoje poslovne saradnike i koji su prema vama sve više pristupačni i otvoreni. Možete da se nadate veoma povoljnom danu za ljubav i flert. Uskoro vam sledi novo poznanstvo. Povećajte unos kalcijuma.

 

 

DEVICA

Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa nadređenima, kako bi zajedno našli rešenja za neke probleme na poslu. Moguće je da je nastupila faza zahlađenja između vas i voljene osobe i da vas to plaši. Prijala bi vam dijeta.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2