HOROSKOP za SUBOTU 04. decembar 2021. godine: Jarac želi POMIRENJE, Vodolija u LJUBAVNIM PROBLEMIMA, pred Ribama UZBUDLJIVA VEZA!

HOROSKOP za SUBOTU 04. decembar 2021. godine: Jarac želi POMIRENJE, Vodolija u LJUBAVNIM PROBLEMIMA, pred Ribama UZBUDLJIVA VEZA!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da ste nestrpljivi i da želite da završite određene projekte što pre. Potrebno vam je malo više takta i diplomatije. Očekuje vas jako povoljan dan za nova poznanstva i flert. Povećajte unos vitamina.

 

 

BIK

Potreban vam je nečiji savet u trenutku u kom niste sigurni kako da postupite. Pred vama je mogućnost da sa voljenom osobom rešite probleme koje ste imali u prošlosti. Moguće su hronične tegobe.

 

 

BLIZANCI

Vi možete da postignete značajan uspeh na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan period za promene. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati ozbiljne razgovore na temu budućnosti sa voljenom osobom. Problemi sa štitnom žlezdom.

 

 

RAK

Trenutno ste u fazi koja vam može doneti statičnu situaciju na polju posla, bez većih promena. Razmišljate o osobi iz prošlosti prema kojoj još uvek gajite osećanja. Moguće je da ćete inicirati susret. Proverite krvnu sliku.

 

 

LAV

Povedite računa o planovima koje pravite za budućnost na polju posla. Neophodno je da poradite na ostvarenju stabilnije situacije. Ovo je pravi trenutak da osvojite osobu koja vam se dopada. Mogući su problemi sa nesanicom.

 

 

DEVICA

Saradnici će od vas tražiti neke savete. Spremni ste da im pomognete i da se posvetite poslu. Osoba koja vam se dopada će vam pružiti šansu da joj se približite. Možete da očekujete početak veze. Problemi sa hormonima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2