HOROSKOP za ČETVRTAK 14. oktobar 2021. godine: Vaga ima PROBLEME U VEZI, Škorpija planira PUTOVANJE, Strelac SUMNJA U PARTNERA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 14. oktobar 2021. godine: Vaga ima PROBLEME U VEZI, Škorpija planira PUTOVANJE, Strelac SUMNJA U PARTNERA!

10 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Trenutna situacija na poslu može da se promeni ako budete bili dovoljno uporni u svojoj nameri da tako i uradite. Vaza sa osobom do koje vam je stalo je krenula u pogrešnom smeru i dolazi do razdvajanja. Problemi vezani za krvotok.

 

 

ŠKORPIJA

Ciljeve koje imate ćete dostići jednog dana ali je važno da budete strpljivi i spremni da naporno radite na tome. Planirate putovanje sa osobom do koje vam je stalo i radujete zajedničkim avanturama. Razmišljate o dijeti.

 

 

STRELAC

Vaš posao vam deluje nestabilno i prilično ste nesigurni u dalji tok situacije na ovom polju. Moguće je da preispitujete svoj brak i da niste sigurni u partnera koji pokazuje promenljivo ponašanje. Problemi sa očima.

 

JARAC

Postoji mogućnost da ostvarite novu poslovnu saradnju koja će vam na duže staze biti prilično značajna. U narednom periodu vaas očekuje kriza u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Respiratorne infekcije.

 

 

VODOLIJA

Po pitanju zarade ćete imati dosta raznih novih promena. Očekuje vas period koji može da vam donese neke oscilacije. Osećate jaku povezanost sa novom osobom koja se iznenada pojavila. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

 

 

RIBE

Da biste se dokazali na ovom polju, potrebno je da menjate svoje navike i da budete aktivniji. Ne osećate se dovoljno opušteno i niste zadovoljni pored trenutnog partnera. razmišljate o prekidu veze. Prolazna glavobolja.

Стране: 1 2