HOROSKOP za PETAK 15. oktobar 2021. godine: Jarac na meti UDVARAČA, Vodolija VREDNA i ODLUČNA, Ribe uživaju U LJUBAVI!

HOROSKOP za PETAK 15. oktobar 2021. godine: Jarac na meti UDVARAČA, Vodolija VREDNA i ODLUČNA, Ribe uživaju U LJUBAVI!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko ste posvećeni svom poslu, možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni. Ostvarićete dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Ona će pozitivno reagovati na vas. Pazite na pluća.

 

 

BIK

Sačekajte da se neke stvari smire. Nije vreme za donošenje naglih odluka po pitanju posla. Sigurni ste u vašu ljubav i dobro se osećate zbog toga. Ukoliko ste slobodni, moguć je nov zanimljiv susret. Osetljiv stomak.

 

 

BLIZANCI

Potrudite se da stvari sagledate iz svih uglova pre nego što na polju posla budete doneli bilo kakvu novu odluku. Komunikacija sa osobom do koje vam je stalo vam donosi radost u život. Prolazan kašalj je moguć.

 

 

RAK

Možete da se nadate pozitivnim promenama kada je u pitanju vaš posao. Dolaze vam neke lepe vesti uskoro. Želite da budete u vezi sa osobom koju posmatrate već neko vreme. Dolazi trenutak za prvi korak. Prija vam unos svežih namirnica.

 

 

LAV

Moguće je da postoji neiskrenost u vašem odnosu prema saradnicima i da vlada generalno negativna atmosfera na poslu. Možete da očekujete da ćete rešiti probleme u braku. Potrebno vam je više sati sna.

 

 

DEVICA

Ukoliko ste spremni da se posvetite novom poslu ili novim projektima, bićete zadovoljni. Možete da očekujete neko novo poznanstvo koje će ostavito veoma dobar utisak na vas. Povećajte unos magnezijuma.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2