HOROSKOP za ČETVRTAK 14. oktobar 2021. godine: Vaga ima PROBLEME U VEZI, Škorpija planira PUTOVANJE, Strelac SUMNJA U PARTNERA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 14. oktobar 2021. godine: Vaga ima PROBLEME U VEZI, Škorpija planira PUTOVANJE, Strelac SUMNJA U PARTNERA!

10 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Da biste imali uspešan dan, važno je da budete spremni da se maksimalno posvetite poslovnim obavezama. Postoji osoba koja će vam pokazati da je spremna da vam se maksimalno posveti. Hronično ste umorni.

 

 

BIK

Probleme ćete rešiti uz pomoć saradnika koji će pokazati da žele da budu uz vas. Osoba koja vam se dopada će pokazati da je spremna da napravi prvi korak. Uskoro vas očekuje početak veze. Nemate zdravstvenih problema.

 

 

BLIZANCI

Moguće su promene na poslu u narednom periodu. Potrudite se da budete spremni na to. Razmišljate o prekidu veze sa osobom sa kojom se viđate već neko vreme jer osećate da je došlo do zahlađenja. Nađite svoj mir.

 

 

RAK

Na polju posla kod vas ne dolazi do bilo kakvih promena u narednom periodu. Moguće je da vas statično stanje pomalo i nervira. Moguće je da ćete doživeti lepu avanturu koja će vam ostati u sećanju. Dobro se osećate.

 

 

LAV

Neće vam biti lako da ostvarite svoje planove na ovom polju. Koče vas i okolnosti u kojima se nalazite ali i neki ljudi oko vas. Odluka koju budete doneli danas, može da bude veoma važna za vaše polje ljubavi. Pad imuniteta.

 

 

DEVICA

Niste opterećeni poslom danas i dajete sebi priliku da se malo odmorite od svega. Osećate jaku želju da partneru pokažete svoja iskrena i duboka osećanja. Vaš odnos bi mogao da napreduje. Zaštite svoju kožu od hladnoće.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2