HOROSKOP za SUBOTU 09. oktobar 2021. godine: Blizanci na meti UDVARAČA, Rak ZADOVOLJAN, Devica ZBUNJENA, Strelac PREKIDA VEZU!

HOROSKOP za SUBOTU 09. oktobar 2021. godine: Blizanci na meti UDVARAČA, Rak ZADOVOLJAN, Devica ZBUNJENA, Strelac PREKIDA VEZU!

3 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Možete da očekujete povoljan period kada je u pitanju razrešenje poslovnih komplikacija. Niste raspoloženi za svađu sa partnerom i na neki način se samo povlačite u sebe danas. Sinusi su vam osetljivi i skloni problemima.

 

 

ŠKORPIJA

Oscilacije koje su prisutne na vašem polju zarade bi trebale da se stabilizuju u narednom periodu. Ne znate kako da reagujete kada vam partner saopšti vesti koje niste želeli da čujete. Povećan apetit je naglašen kod vas.

 

 

STRELAC

Tokom današnjeg dana imate manjak strpljenja i veoma ste skloni svađama i konfliktima na polju posla. Odlučili ste da želite prekid ljubavne veze u kojoj se ne osećate dobro već neko vreme. Povišen krvni pritisak.

 

 

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete na polju posla imati neke preokrete koje niste očekivali. Vreme je da sami sa sobom definišete šta želite. Često izgleda kao da na neki način zavlačite partnera. Nesanica vas muči.

 

 

VODOLIJA

Niste zainteresovani za nove poslovne ponude trenutno. Imate već previše obaveza nad svojom glavom. Partner vam pokazuje da nije siguran u svoja osećanja i takav njegov stav vam se ni malo ne dopada. Nervna napetost.

 

 

RIBE

Imate nove ideje za posao i spremni ste da se maksimalno posvetite njihovoj realizaciji danas. Veoma brzo menjate mišljenje o osobi sa kojom ste u vezi. Moguće je da ćete uskoro promeniti i partnera. Imate mnogo energije u sebi.

Стране: 1 2