HOROSKOP za SUBOTU 09. oktobar 2021. godine: Blizanci na meti UDVARAČA, Rak ZADOVOLJAN, Devica ZBUNJENA, Strelac PREKIDA VEZU!

HOROSKOP za SUBOTU 09. oktobar 2021. godine: Blizanci na meti UDVARAČA, Rak ZADOVOLJAN, Devica ZBUNJENA, Strelac PREKIDA VEZU!

3 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Pomoć koja vam dolazi od strane neke osobe iz inostranstva će vam na ovom polju biti veoma značajna. Niste zainteresovani za početak bilo kakve nove ljubavne veze u ovom periodu. Bavite se sportom i budite aktivni.

 

 

BIK

Zadovoljni ste situacijom koju imate na ovom planu i za sada ne planirate veće promene. Ukoliko vam se dopada osoba koju ne poznajete dovoljno dobro, može se desiti da se razočarate u nju kasnije. Čuvajte bubrege.

 

 

BLIZANCI

Niste spremni da se suočavate sa novim poslovnim problemima sada kada ni stare niste još do kraja rešili. Iako imate udvarača i ponude ljubavnog tipa, ostajete sami još neko vreme. Problemi sa urogenitalnim traktom.

 

 

RAK

Možete da očekujete novu priliku za posao kojom ćete biti prilično zadovoljni. Imate utisak da postoje neke stvari koje nisu do kraja rešene a tiču se vašeg odnosa sa voljenom osobom. Imunitet vam je oslabljen.

 

 

LAV

Niste zainteresovani za pokretanje novog posla trenutno. Dosta toga vas iz prošlosti opterećuje. Očekuju vas veliki preokreti u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su neki neočekivani problemi. Ubrzan rad srca.

 

 

DEVICA

Nije povoljan trenutak za nove odluke niti za pokretanje bilo kakvih drastičnijih poteza na poslu. Moguće je da ste zbunjeni i da vam nije ni malo lako da se suočite sa sopstvenim osećanjima u toku današnjeg dana. Grudni koš je osetljiv.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2