HOROSKOP za NEDELJU 10. oktobar 2021. godine: Ovan SUMNJIČAV, Bik u SVAĐI, Vodolija ima TRZAVICE na polju EMOCIJA!

HOROSKOP za NEDELJU 10. oktobar 2021. godine: Ovan SUMNJIČAV, Bik u SVAĐI, Vodolija ima TRZAVICE na polju EMOCIJA!

3 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Konačno ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Dolazi faza u kojoj ćete imati priliku da vidite da je sve vredelo truda. Iako pokazujete da volite osobu sa kojom ste u vezi ona je sumnjičava. Bavite se sportom!

 

 

BIK

Današnji dan je jako povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da obavite sve na vreme. U vašoj vezi dolazi do nekih nesporazuma koji bi mogli da vas poremete. Imate osećaj da se partner menja. Čuvajte bubrege.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas mnogo izazova koji bi mogli da vam donesu poslovne dileme i nedoumice. Ne osećate više istu dozu ljubavi prema voljenoj osobi i primećujete kako se udaljavate od nje. Problemi sa urogenitalnim traktom.

 

 

RAK

Imate osećaj velikog olakšanja jer vam se problemi na polju posla konačno pozitivno rešavaju. Trenutna situacija na polju ljubavi vam se ne dopada i niste baš zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Imunitet vam je oslabljen.

 

 

LAV

Dok ne raskrstite ono što je ostalo nedovršeno na poslovnom polju u prošlosti nećete biti poslovno stabilni. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vas brine, odnos sa partnerom ne ide baš dobro. Ubrzan rad srca.

 

 

DEVICA

Moguće je da će doći do manjih komplikacija na vašem poslu danas. Zabrinuti ste zbog raznih prepreka. Iako niste spremni za novu vezu, imate udvarača koji je veoma uporan. Niste sigurni kako postupiti. Grudni koš je osetljiv.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2