HOROSKOP za PONEDELJAK 27. septembar 2021. godine: Vaga danas KREATIVNA, Blizanci ne pokazuju EMOCIJE, Vodolija uživa U BRAKU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 27. septembar 2021. godine: Vaga danas KREATIVNA, Blizanci ne pokazuju EMOCIJE, Vodolija uživa U BRAKU!

20 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

U fazi ste kreativnosti. Pravite nove poslovne planove. Zbog toga što još uvek nisu kristalizovani ne pokazujete ih kolegama. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Pričuvajte disajne organe.

 

 

ŠKORPIJA

Posao je u fazi zastoja. Jedina oblast kojom ste zadovoljni je saradnja sa inostranim saradnicima. Imate redovan kontakt sa simpatijom. Još uvek ne spominjete vezu. Jetra je prilično osetljiva.

 

 

STRELAC

Posao se normalno odvija bez ikakvih teškoća i stresa. U fazi ste organizovanja privatnog biznisa što za sada držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vas oduševljava smislom za humor. Bubne opne su osetljive.

 

 

JARAC

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Brzo mislite, odluke donosite bez ikakvog odlaganja. U mislima vam je tajna simpatija. Niste još uvek doneli odluku po pitanju ulaska u tajnu vezu.

 

 

VODOLIJA

Puni ste pozitivne energije i entuzijazma. Svom snagom se bacate na poslovne obaveze i rešavate ih u kratkom vremenskom roku. Bračni partner i dalje budi ljubav i strast u vama. Zdravlje je stabilno.

 

 

RIBE

Imate prilično pragmatičan i odgovoran pristup obavezama. Samouvereno idete ka poslovnom cilju. Uživate u bliskosti sa bračnim partnerom. Njegova podrška vam puno znači. On slično misli o vama. Osećate se dobro.

Стране: 1 2