HOROSKOP za UTORAK 28. septembar 2021. godine: Bik UMORAN, Jarac USPEŠAN, Blizanci skloni ŠALI, Ribe ZADOVOLJNE!

HOROSKOP za UTORAK 28. septembar 2021. godine: Bik UMORAN, Jarac USPEŠAN, Blizanci skloni ŠALI, Ribe ZADOVOLJNE!

20 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Imate poslovnu dilemu i niste sigurni za koju odluku da se odlučite odnosno koja će vam doneti veće beneficije. Bračni partner je zadovoljan odnosom. Prija mu što konačno provodite više vremena zajedno. Sinusi su osetljivi.

 

 

BIK

Uspešni ste u poslovima koji su kreativnog tipa odnosno vezani za umetnost i humanitarni rad. Prezadovoljni ste vezom. Oduševljava vas dobra komunikacija i razumevanje partnera. Moguća je alergija.

 

 

BLIZANCI

Nervozni ste zbog loše situacije na poslu. Problema ima dosta, a vi ne uspevate sve da rešite. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. U potpunosti ste otvoreni prema njemu. Urogenitalni trakt je osetljiv.

 

 

RAK

Smeta vam monotonija na poslu. Menjate sve što možete da bi se bolje osećali. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Jasno vam je da je vama mnogo više stalo do porodice nego njemu. Cirkulacija je slaba.

 

 

LAV

Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Poslovnih obaveza je sve manje. Plašite se da ne dođe do kolapsa. Bračni partner vam pruža razumevanje i podršku što vam je sada neophodno. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

DEVICA

Ispostavlja se da su vaše brige bile neosnovane. Saradnja sa strancima se odvija na zadovoljavajući način. Uživate u vremenu provedenom sa bračnim partnerom. Uvek vam je zanimljivo da čujete njegov stav. Pritisak varira.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2