HOROSKOP za PONEDELJAK 27. septembar 2021. godine: Vaga danas KREATIVNA, Blizanci ne pokazuju EMOCIJE, Vodolija uživa U BRAKU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 27. septembar 2021. godine: Vaga danas KREATIVNA, Blizanci ne pokazuju EMOCIJE, Vodolija uživa U BRAKU!

20 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Prilično ste zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa strancima. Čekate njihov odgovor na vaš predlog. Veza se razvija na zadovoljavajući način. Jasno vam je da se druga strana sve više opušta i otvara. Zdravlje je solidno.

 

 

BIK

Pravite poslovni projekat koji deluje nedefinisano i kome nedostaju detalji. Emocije su vam proradile i zainteresovani ste za ulazak u vezu. Problem je što imate konkurenciju, a toga niste svesni. Pričuvajte se pokvarene hrane.

 

 

BLIZANCI

Posao se ne odvija kako ste planirali. Problemi nameću nova rešenja što znači da skrećete sa planiranog kursa. Sa simpatijom ste u redovnom kontaktu. Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete emocije. Urogenitalni sistem je osetljiv.

 

 

RAK

Smeta vam kolotečina u koju ste upali na poslu. Iz toga razloga sve menjate: planove, sistem rada… Emotivno ste nezadovoljni zbog ponašanja bračnog partneru. Imate utisak da ga ne zanimate. Pritisak je nestabilan.

 

 

LAV

Očekuje vas mnošto problema na poslu koje nećete uspeti da rešite. Imate utisak da kada rešite jedan problem pojave se dva nova. Bračni partner vam pruža ljubav i podršku koja vam je neophodna. Muči vas reuma.

 

 

DEVICA

Komunikacija vam je jača strana. Uspešno završavate poslovne pregovore i potpisujete sporazum. Potrebno vam je da budete sami. Emotivni segment vas ne zanima. Čuvajte se hladnoće. Mogući su bolovi u kostima.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2