HOROSKOP za SREDU 22. septembar 2021. godine: Vaga USPEŠNA, Škorpija ima TAJNU SIMPATIJU, Strelac u problemu SA KOLEGAMA!

HOROSKOP za SREDU 22. septembar 2021. godine: Vaga USPEŠNA, Škorpija ima TAJNU SIMPATIJU, Strelac u problemu SA KOLEGAMA!

19 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Uživate u poslovnom uspehu. Osećate se kao slavljenik. Saradnici vam iskreno čestitaju na odličnim rezultatima. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja pozitivan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

 

 

BIK

Fokusirani ste na pravljenje tajnih poslovnih planova. Ne želite da iko ukrade vašu poslovnu ideju. Upoznajete novu osobu preko društvenih mreža. Oduševljava vas kvalitetna komunikacija. Mogući su problemi sa hormonima.

 

 

BLIZANCI

Odlično se slažete sa nadređenom osobom. Objašnjava vam svoju poslovnu zamisao i vi tačno znate kako da je realizujete. Niste preterano zainteresovani za partnera tako da ne primećujete da ima probleme. Glava je osetljiva.

 

 

RAK

Ne osećate se dobro zbog posla. U toku je nepovoljan period, posla ima jako malo, a vi ste bez ideje kako da proširite obim posla. Niste raspoloženi za susret sa partnerom i ostajete kod kuće. Digestivni sistem je osetljiv.

 

 

LAV

Od realizacije vaših poslovnih planova nema ništa. Pojavljuju se problemi koji imaju prioritet i koje morate prvo da rešite. Prekidate vezu jer su emocije prema drugoj strani prošle. Pritisak je promenljiv zbog čega se loše osećate.

 

 

DEVICA

Odličan je dan za dobijanje nove poslovne ponude. Ne uspevate da joj nađete nijednu manu tako da ste na putu da je prihvatite. Maksimalno ste posvećeni porodici, naročito potomstvu. Zdravstveni problem je vezan za bol u leđima.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2