HOROSKOP za ČETVRTAK 23. septembar 2021. godine: Jarac pokazuje EMOCIJE, Vodolija misli na BIVŠEG PARTNERA, Ribe UŽIVAJU u braku!

HOROSKOP za ČETVRTAK 23. septembar 2021. godine: Jarac pokazuje EMOCIJE, Vodolija misli na BIVŠEG PARTNERA, Ribe UŽIVAJU u braku!

19 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Održavate sastanak koji je nedavno bio odložen. Odlično prolazite na njemu i zadovoljni ste postignutim dogovorom. Odnos sa bračnom partnerkom je sve bolji zahvaljujući vašem trudu. Disajni organi su osetljivi.

 

 

BIK

Vaš pristup poslu nije racionalan. Pravite planove koje nemaju stabilnu osnovu tako da su neostvarivi. Emotivno ste zainteresovani za osobu kojoj još uvek niste spremni da priznate emocije. Očekuju vas problemi sa hormonima.

 

 

BLIZANCI

Razgovarate sa nadređenom osoobom o sledećem poslovnom projektu. Razmišljate slično što olakšava saradnju. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom i u tome uspevate. Osećate se dobro.

 

 

RAK

Razočarani ste jer na poslu niste postigli ono što ste želeli. Nije vam jasno gde ste pogrešili. Jako vas brinu loše finansije. Bračni partner je prilično ležeran po pitanju novca što vam jako smeta. Neraspoloženi ste.

 

 

LAV

Vaši poslovni planovi padaju u vodu. Pojavljuju se problemi zbog kojih morate da preusmerite vašu pažnju. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi o tome da razgovara sa vama. Jetra je osetljiva.

 

 

DEVICA

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Imate u planu da im ponudite dodatne usluge. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Vi ste malo zabrinuti zbog finansija, ali ne i on. Mogući su problemi sa kožom.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2