HOROSKOP za UTORAK 21. septembar 2021. godine: Rak ima NESUGLASICE na poslu, Lav smiruje NERVOZNOG PARTNERA, Devica danas BRINE O DECI!

HOROSKOP za UTORAK 21. septembar 2021. godine: Rak ima NESUGLASICE na poslu, Lav smiruje NERVOZNOG PARTNERA, Devica danas BRINE O DECI!

19 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Iako niste u potrazi za poslom dobijate poslovnu ponudu. Dolazi do poboljšanja odnosa sa bračnom partnerkom. Ona smatra da možete da prevaziđete probleme. Još uvek joj je stalo do vas. Zdravlje je stabilno.

 

 

BIK

Najviše ste zainteresovani za finansije. Prvenstvo dajete obavezama koje donese najveću i sigurnu dobit. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Sigurni ste u svoje emocije. Počinjete da razmišljate o braku. Moguće su alergije.

 

 

BLIZANCI

Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate probleme koje ne uspevate da rešite. Za vas je to totalna novina. Brak smatrate stabilnim. Partnerka ne želi da vas zamara svojim problemima. Glava je osetljiva.

 

 

RAK

Na poslu dolazi do neslaganja: s jedne strane su kolege i vi, a sa druge strane nadređena osoba. Problem je što vam njegov predlog izgleda kao gubljenje vremena. Bračni partner je distanciran. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

LAV

Završavate poslovnu saradnju sa strancima i smatrate da ste doneli ispravnu odluku. Bračna partnerka je neraspoložena. Trudite se da saznate šta je dovelo do toga. Pripazite na ishranu. Stomak je jako osetljiv.

 

 

DEVICA

Dobijate novu poslovnu ponudu od nekadašnjih poslovnih saradnika. Imate naglašenu potrebu da brinete o deci. Posvećujete im svo svoje slobodno vreme. Partner vas doživljava kao odgovornog roditelja. Pritisak je promenljiv.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2