HOROSKOP za SREDU 15. septembar 2021. godine: Ovan je pun SAMOPOUZDANJA, Škorpija ZADOVOLJNA, Strelca čeka NOVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SREDU 15. septembar 2021. godine: Ovan je pun SAMOPOUZDANJA, Škorpija ZADOVOLJNA, Strelca čeka NOVO POZNANSTVO!

11 септембра, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Samopouzdanje je naglašeno. Imate utisak da sve možete da postignete. Upravo zbog toga pravite zahtevnije poslovne planove. Dopada vam se osoba koju pokušavate da šarmirate. Mogući su problemi sa hormonima.

 

 

BIK

Komunikacija je vaše najjače oružje. Ostvarujete komunikaciju sa predstavnicima medija i ostavljate povoljan utisak. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana nije inpresionirana vašim nastupom. Zdravlje je odlično.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas konstruktivan razgovor sa nadređenom osobom u vezi novog projekta. Druga strana ima visoka očekivanja od vas. Vaše emocije su stabilne i jake. Imate utisak da će veza večno da traje. Zdravlje je solidno.

 

 

RAK

Posao se odvija na zadovoljavajući način. Što se tiče finansija vaša očekivanja su preterana. U mislima vam je bivši partner. Imate želju da ga vidite, ali ne želite da vi inicirate obnovu kontakta. Moguće su povrede.

 

 

 

LAV

Iznenađeni ste novom poslovno ponudom. Toliko dobro zvuči da razmišljate da je prihvatite. Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan prvi utisak i želite da je vidite ponovo. Pritisak je nestabilan.

 

 

DEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Iznenadne teškoće totalno remete vaš poslovni raspored. Umesto da radite šta ste planirali sada pokušavate da rešite probleme. Zadovoljni ste vezom. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2