HOROSKOP za SUBOTU 18. septembar 2021. godine: Blizanci odlaze na KRAĆI PUT, Lav USPEŠAN, Vaga ostavlja DOBAR UTISAK!

HOROSKOP za SUBOTU 18. septembar 2021. godine: Blizanci odlaze na KRAĆI PUT, Lav USPEŠAN, Vaga ostavlja DOBAR UTISAK!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Sve što ste ulagali u posao sada vam se vraća. Očekuje vas veći poslovni uspeh i zbog toga ste zadovoljni, ponosni i srećni. Bračna partnerka se nada da ćete imati više vremena i da ćete joj se konačno posvetiti. Osećate se odlično.

 

 

BIK

Saradnja se inostranim poslovnim partnerima jako dobro napreduje tako da vam oni nude proširenje saradnje. Zainteresovani ste za osobu koja ima status vašeg prijatelja. Plašite se da javno priznate svoja osećanja. Ograničite unos hrane.

 

 

BLIZANCI

Nadređena osoba vas poziva na sastanak. Upoznaje vas sa novim poslovnim projektom i vašom ulogom u njemu. Sa bračnim partnerom odlazite na kraći put. Opušteni ste i fokusirani jedno na drugo. Potreban vam je odmor.

 

RAK

Vaš trud konačno donosi veće rezultate. Zbunjeni ste jer deluje kao da su kolege time neprijatno iznenađeni. Imate utisak da je bračni partner totalno nezainteresovan za opstanak braka. Mogući su problemi sa reumom.

 

 

LAV

Odlazite na poslovni put obuzeti tremom, a vraćate se pobedničkog raspoloženja. Prezadovoljni ste uspehom u koji niste bili sigurni. Sa simpatijom održavate redovnu komunikaciju. Pritisak je sklon variranju.

 

 

DEVICA

Dolazi do promene poslovnih planova. Nadređena osoba vas obaveštava o vašim novim obavezama. Emocije su vam žestoko proradile, ali vas stidljivost sprečava da ih spontano ispoljite. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2