HOROSKOP za PETAK 17. septembar 2021. godine: Rak želi PODRŠKU PARTNERA, Devica siviše ZATVORENA, Vodoliji se neko JAKO DOPADA!

HOROSKOP za PETAK 17. septembar 2021. godine: Rak želi PODRŠKU PARTNERA, Devica siviše ZATVORENA, Vodoliji se neko JAKO DOPADA!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Inventivni ste i imate nove poslovne ideje. Kolege su oduševljene vašim predlogom i prihvataju ga. Fokusirali ste svoju strast i ljubav prema partnerki. Ona ima utisak da je odnos previše intenzivan. Zdravlje je stabilno.

 

 

BIK

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Smatra da ste osoba na koju može da se osloni i planira vaše učešće u novom projektu. Pokuzujete emocije simpatiji, ali ona još uvek nije sigurna da treba da uđe u vezu. Pripazite na ishranu.

 

 

BLIZANCI

Fokusirani ste na obaveze i svesni da se posao odlično razvija. Očekujete nestrpljivo uspeh. Emocije su vam proradile i slobodne vreme posvećujete voljenoj osobi. Razmišljate na temu braka. Osećate se dobro.

 

 

RAK

Poslovna saradnja sa strancima se ne odvija na željeni način. Svesni ste da vas ignorišu i nećete se iznenaditi ako prekinu saradnju. Potrebna vam je podrška partnera, ali ona izostaje što vas prilično pogađa. Pritisak je sklon variranju.

 

 

LAV

Suđenje se ne odvija u vašu korist, čega ste svesni i prilično zabrinuti. Imate simpatiju i polako pokušavate da joj se približite. Želite da se ona emotivno otvori prema vama. Očekuju vas stari, poznati problemi sa reumom.

 

 

DEVICA

Na poslu vas očekuje previše obaveza i problema koje ne uspevate da prevaziđete. Iako ste u vezi imate problem da pokažete svoje emocije na spontan i otvoren način. Partner čeka da se opustite. Cirkulacija je loša.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2