HOROSKOP za NEDELJU 19. septembar 2021. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Rakovi ZALJUBLJENI, Vodoliju muče FINANSIJE, Ribe ostvaruju USPEH!

HOROSKOP za NEDELJU 19. septembar 2021. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Rakovi ZALJUBLJENI, Vodoliju muče FINANSIJE, Ribe ostvaruju USPEH!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Detaljno osmišljavate novi poslovni plan. Obraćate pažnju na svaku sitnicu. Želite da se sve kockice plana savršeno uklope. Imate simpatiju, ali niste sigurni kakve emocije gaji prema vama. Osećate se dobro.

 

 

BIK

Prilično ste vredni i optimistični na poslu. Razrađujete poslovni nacrt i koristite poverljive informacije koje dobijate od prijatelja. Brine vas ponašanje partnera. Sumnjate da se sa nekom osobom tajno dopisuje. Zdravlje je stabilno.

 

 

BLIZANCI

Sa mlađim kolegama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Vi ste protiv promena načina rada, dok su oni raspoloženi za promene i spremni da pruzmu rizik. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom. Urogenitalni trakt je osetljiv.

 

 

RAK

Ne uspevate da se složite u vezi poslovnih planova sa nadređenom osobom. Vi smatrate da je rizik neophodan i da će doneti uspeh, ali druga strana u to sumnja. Jako ste se vezali za partnera. Pritisak je sklon oscilacijama.

 

 

LAV

Očekuju vas problemi vezani za oblast suđenja. Ono se ne odvija u željenom smeru. Bračni partner je jako zabrinut zbog finansija i potrebno mu je da ga smirite. Cirkulacija nije najbolja. Zaštitite se od hladnoće.

 

 

DEVICA

Poslovni sastanak koji je bio prolongiran se konačno održava. Problem je što ne teče glatko. U vezi nekih stvari nalazite zajednički jezik, a u vezi nekih ne. Očekuje vas iznenadni susret sa bivšim partnerom. Muči vas reuma.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2