HOROSKOP za NEDELJU 19. septembar 2021. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Rakovi ZALJUBLJENI, Vodoliju muče FINANSIJE, Ribe ostvaruju USPEH!

HOROSKOP za NEDELJU 19. septembar 2021. godine: Ovan se oseća ODLIČNO, Rakovi ZALJUBLJENI, Vodoliju muče FINANSIJE, Ribe ostvaruju USPEH!

11 септембра, 2021 Off By coki

 

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Stiže novac koji očekujete. Razmišljate o bivšem partneru. Imate utisak da su neke stvari ostale nerazjašnjene. Voleli bi da ga vidite i otvoreno porazgovarate. Pričuvajte se infekcija.

 

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas poslovne promene. Započinjete rad na novom projektu. Osećate se dobro zbog novog poslovnog izazova. Zaljubljeni ste i posvećeni partneru. Priželjkujete da dobijete bebu sa njim. Očekuju vas problemi sa zubima.

 

 

STRELAC

Uživate u poslovnim obavezama. Posedujete znanje i iskustvo, a sem toga ste energični i samouvereni. Niste rasčistili sa emotivnom prošlošću. Za vas je najbolje da ostavite prošlost u prošlosti i krenete dalje. Zdravlje je stabilno.

 

 

JARAC

Puni ste pozitivne energije i uvereni u poslovni uspeh. Realizacija planova vam je olakšana jer dobijate materijalnu pomoć. Zainteresovani ste za osobu koja je u inostranstvu. Smatrate da daljina nije problem. Osećate se dobro.

 

 

VODOLIJA

Vaši poslovni planovi ne nailaze na razumevanje nadređene osobe. Ona smatra da su neupotrebljivi i sugeriše vam šta da uradite. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi sa vama da razgovara. Stomak vam je osetljiv.

 

 

RIBE

Maksimalno ste skoncentrisani na poslovne planove i prilično uspešni u realizaciji. Ne zanimaju vas šta zli jezici govore o vama. Partneru pružate punu podršku. Očekujete da brzo reši poslovne probleme. Pripazite na ishranu.

Стране: 1 2