HOROSKOP za PETAK 10. septembar 2021. godine: Bik ima JASNE CILJEVE, Blizanci su ZALJUBLJENI, Ribe su pune POZITIVNE ENERGIJE!

HOROSKOP za PETAK 10. septembar 2021. godine: Bik ima JASNE CILJEVE, Blizanci su ZALJUBLJENI, Ribe su pune POZITIVNE ENERGIJE!

7 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Posao je stabilan i vi uživate u obavezama. Pravite poslovne planove koji nisu realni. Imate utisak da sve što poželite možete da postignete. Stalo vam je do bračnog partnera iako imate utisak da je hladan prema vama. Mogući su problemi sa alergijama.

 

 

ŠKORPIJA

Odlično vodite poslovnu saradnju sa inostranim saradnicima. Nadređena osoba je puna reči hvale zbog toga. Odnos u braku je stabilan i ispunjavajući. Partneru je dovoljan pogled da zna u kakvom ste raspoloženju. Zdravlje je stabilno.

 

 

STRELAC

Posao se odlično razvija i vi ste zadovoljni. Imate utisak da je došlo vreme za krupne promene. Razmišljate da postanete poslovno samostalni. Ne otkrivate svoje planove bračnom partneru. Zdravlje je solidno.

 

 

JARAC

Započinjete privatni biznis svesni da još mnogo toga treba da naučite. Otvoreni ste za nova znanja i nove stvari. Bračna partnerka je željna vašeg dodira i zavodi vas suptilno. Skloni ste infekcijama i alergijama.

 

 

VODOLIJA

Uspešno rešavate pravna pitanja. Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Umorni ste i potrebna vam je samoća. Partner vas voli i na pravi način razume vašu potrebuza osamom. Zdravlje je stabilno.

 

 

RIBE

Puni ste pozitivne energije. Imate utisak da ste nepobedivi. Sa puno entuzijazna i u brzini odrađujete poslovne obaveze. Razmišljate o braku. Nadate se da je partner spreman za taj korak. Pričuvajte disajne organe. Moguće su infekcije.

Стране: 1 2