HOROSKOP za PETAK 10. septembar 2021. godine: Bik ima JASNE CILJEVE, Blizanci su ZALJUBLJENI, Ribe su pune POZITIVNE ENERGIJE!

HOROSKOP za PETAK 10. septembar 2021. godine: Bik ima JASNE CILJEVE, Blizanci su ZALJUBLJENI, Ribe su pune POZITIVNE ENERGIJE!

7 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Koncentracija vam nije jača strana. U gužvi ste i možete poslati neku pogrešnu informaciju ili dokumentaciju saradnicima. Ljubav vam nije prioritet. Bračnoj partnerki nedostaje vaša pažnja. Pričuvajte disajne organe.

 

 

BIK

Držite na poslu sve pod kontrolom. Imate jasno zacrtane ciljeve i sigurnim koracima idete ka njima. Odnos sa partnerom je prilično neiskren. Zavaravate sebe da je tako bolje jer izbegavate time svađe. Zdravlje je stabilno.

 

 

BLIZANCI

Posežete za privatnim vezama u cilju poboljšanja poslovne situacije, ali nema očekivanih rezultata. Zaljubljeni ste i gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Neophodna vam je fizička kondicija.

 

 

RAK

Imate ozbiljan i odgovoran odnos prema obavezama, ali u isto vreme uživate u njima. Očekuju vas tajne finansijske transakcije. Zaljubljeni ste i vaše emocije su stabilne i intenzivne. Osećate se dobro.

 

 

LAV

Konkurencija je zainteresovana za poslovnu saradnju sa vama. Dvoumite se oko ponude. U suštini nemate razloga da promenite firmu. Očekuje vas novo poznanstvo. Procena druge osobe vam neće biti najbolja. Osećate se dobro.

 

 

DEVICA

Očekuju vas problemi na poslu koji izazivaju zastoj. Radite sve što je u vašoj moći da ih prevaziđete, ali bez uspeha. Uzdržavate se od pokazivanja emocija partneru. On razume vašu stidljivost. Moguć je bol u kičmi.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2