HOROSKOP za SUBOTU 11. septembar 2021. godine: Rak se boji da otkrije EMOCIJE, Vaga fokusirana NA PARTNERA, Strelac drži sve POD KONTROLOM!

HOROSKOP za SUBOTU 11. septembar 2021. godine: Rak se boji da otkrije EMOCIJE, Vaga fokusirana NA PARTNERA, Strelac drži sve POD KONTROLOM!

7 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Pravite poslovne planove na osnovu toga kako se osećate, a ne na osnovu činjenica. Ako ih sada ne izmenite moraćete to da uradite u budućnosti. Razmišljate o simpatiji i pravite strategiju osvajanja. Moguće su alergije.

 

BIK

Sve je kako i treba da bude. Posao se normalo razvija, ciljevi su jasni i dostupni. Nema nikakvih teškoća prilikom realizacije planova. Zaljubljeni ste i ne vidite drugu osobu sem partnera. Imate utisak da je idealan. Osećate se dobro.

 

 

BLIZANCI

Imate utisak da se bolje razumete sa inostranim saradnicima nego sa kolegama iz firme. Ne želite da se suočite sa bračnim problemima, kao ni partner. Pretvarate se da je sve u redu. Mogući su problemi sa sinusima ili glavoboljom.

 

 

RAK

Posla ima više nego obično. Vama to nije problem. Organizovani ste i ekspeditivni tako da sve odrađujete na vreme. Emocije su vam žestoko proradile, ali se plašite da ih otvoreno pokažete partneru. Zdravlje je solidno.

 

 

LAV

Očekuju vas problemi vezani sa zakonom. Loš je dan za izlazak na ročište ili bilo kakve druge pravne obaveze. Atmosfera u braku je dosta loša. Partner je u minus fazi, razdražljiv, negativan. Vi nemate snage za njega. Pritisak je nestabilan.

 

 

DEVICA

Iznenadni problem totalno remeti vaše planove. Nemate drugi izbor pa se fokusirate na rešavanje problema iako vam to nije bilo u planu. Prilično ste zatvoreni prema bračnom partneru, kao i on prema vama. Muči vas reuma.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2