HOROSKOP za PETAK 30. jul 2021. godine: Vaga ŠARMANTNA, Škorpija ISKRENA, Jarac HRABAR, Vodolija PRECIZNA!

HOROSKOP za PETAK 30. jul 2021. godine: Vaga ŠARMANTNA, Škorpija ISKRENA, Jarac HRABAR, Vodolija PRECIZNA!

28 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama odgovara.
Ljubav: 
Iznenađenjima nikad kraja – taman ste mislili da je sve propalo, kada vas voljena osoba pozitivno iznenadi. Zdravlje: Pazite se struje.

 

 

BIK

Posao: Ako ste u procepu šta i kako da uradite, morate da se povučete neko vreme i da smislite kako dalje da nastavite akciju. Ljubav: Sve je u savršenom redu. Drugi vam zavide. Imate dobar brak, volite vaš zajednički život. Zdravlje: Blagi pad imuniteta.

 

BLIZANCI

Posao: Nesuglasice među kolegama postaju sve veće. Uopšte vam nije jasno zašto se okolina ne bavi pravim problemima, već trivijalnostima. Ljubav: Ponekad imate utisak da sve što činite za partnera nije dovoljno dobro. Možda je druga strana i u pravu, a vi ste tu da se pokažete kao veliki čovek. Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

RAK

Posao: Nekadašnji saradnici vam nude da započnete novi projekat sa njima. Shvatite ovo kao veliki kompliment i ugrabite priliku. Ljubav: Maštate o idealnom partneru. Mogli biste da se aktivirate kako biste ga pronašli. Sedenje u kući nije nikom ništa donelo…
Zdravlje: 
Odlično se osećate.

 

 

LAV

Posao: Jasno je da ste vođa ali ako ne odmorite, možete se razboleti. Neka i drugi rade. Potrebno je da zadate zadatke. Ljubav: Ne odgovarate na udvaranje na radnom mestu. Vas mnogo toga privlači ali morate da shvatite da ste ipak u opasnosti. Zdravlje: Upala grla.

 

 

DEVICA

Posao: Pokušavate da pronađete nekoliko rešenja za tako jednostavan problem. Nema potrebe da toliko komplikujete stvari.  Ljubav: Probajte da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ne može sve uvek da bude po vašem. Zdravlje: Migrena.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2