HOROSKOP za ČETVRTAK 29. jul 2021. godine: Ovnove čeka LJUBAVNA AVANTURA, Lavove potencijalni RASKID, a jedan znak je na meti UDVARAČA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 29. jul 2021. godine: Ovnove čeka LJUBAVNA AVANTURA, Lavove potencijalni RASKID, a jedan znak je na meti UDVARAČA!

28 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.
U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.
OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim vazdušnim znakom, biće vam od koristi. Ljubav: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu. Imate dobru energiju i sigurno je da ćete se dobro provesti. Zdravlje: Proverite vid.

 

 

BIK

Posao: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva, vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva. Ljubav: Oko vas je gomila obožvatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite. Zdravlje: Puni ste elana.

 

 

BLIZANAC

Posao: Ako ste uvideli problem koji niko nije primetio sem vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć obzervacije biti nagrađena. Ljubav: Uživate u strastvenoj vezi sa partnerom. Pored strasti volite i neki zanimljiv film da pogledate. Zdravlje: Dobro ste tokom dana.

 

RAK

Posao: Danas je sve kako treba. Osećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju. Ljubav: Monotonija vas ubija. Tražite nova uzbuđenja, kao da se osećate usamljeno. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog. Zdravlje: Nemarni ste prema sebi.

 

LAV

Posao: Danas ste utučeni na radnom mestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku. Kao svaki Lav znate da izazovete pometnju, svađu, neprijatnosti. Ljubav: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu. Verovatno ćete to i odraditi – odjednom. Zdravlje: Upala uha.

 

 

DEVICA

Posao: Radite vredno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja. Volte zanimljiv posao, posao koji vam znači , čini vaše samopouzdanje veće. Ljubav: Nemate vremena za partnera od tolikih obaveza. Zbog toga ste u problemu. Rešite sve to razgovorom. Zdravlje: Solidno.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2